A Horváth Bölcsöde előtti zebra

Ezelőtt 3-4 évvel felszedték a járdát mert csőtörés volt ott .
De sajnos azóta sem sikerült visszaaszfaltozni a járdát, a természet szép lassan visszafoglalta.

Szórakozási lehetőségek hiánya

Jászapáti sajnos az a hely, ahol ha fiatal vagy, egyszerűen nincsen semmi lehetőséged kikapcsolódni a barátaiddal. Se egy játékterem biliárddal, dartssal, csocsóval, se egy jól elérhető kosárlabda pálya, vagy egy minigolf pálya, vagy egy Club, ahova el lehet menni táncolni vagy, ahol koncerteket lehetne hallgatni, vagy egy bowling club, görkorcsolya klub, karaoke klub… stb, stb. Semmi.

Nagyon-nagyon jót tenne a közösségi életnek, ha lennének szórakozási lehetőség minden korosztálynak, ami BIZTONSÁGOS és mindenki számára elérhető.

Elhanyagolt utcák

Aradi-Munkás utca: szemét, 1.5 méteres fű, patkányok, elhullott állatok erdőre nőtt fák többször lett jelentve, de nem mindegyik utca számít Jászapátin.

Hiányosság

Sokan sétálnak, kutyát sétáltatnak, horgásznak, vagy csak úgy pihennek a Panna tó körül. Rengeteg a padok mellett hagyott szemét. Szeretném, ha kukák kerülnének kihelyezésre. A kirakott sárga zsák félmegoldás, nem igazán illik a környezetbe.

Kiséri út belterületi állapota

Miért fizetjük a súlyadót, ha ilyen utakon kell járnunk? Tragikomédia az, amit a közút művel ezen a két kilométeres apáti szakaszon. Táblákat tesznek ki, amik a hónapok alatt kikopnak, az utakon meg akkorák a kátyúk és nyomvályúk, hogy felakadnak a kocsik.

Árok hiánya Beöthy utca/Panna tó sarok

A Beöthy István utca és a Panna tó sarkán nem készült el a víz elvezetésre szolgáló árok, így amikor csapadékos időszak van, az utat akár keresztbe félig is elfoglaló pocsolyák vagy épp “jégpályák” jönnek létre!

Csendháborítás

Tegnap este 3 házzal fentebb volt buli, szinte hajnalig. Ma délután újfent buli van nem túl messze tőlünk. Az Apatin jól ismert “koldus asszonyt” kb. egy órája dobták ki megint a saját házából. Mindez Pünkösdkor.